Nokia 5233 беше представен през януари 2010 година. Той е един

...
Nokia 5233 беше представен през януари 2010 година. Той е един
Коментари Харесай

Смартфон Nokia уби тийнейджърка в Индия

Nokia 5233 беше показан през януари 2010 година. Той е един от първите сензорни смарт телефони. Устройството апропо, към момента може да се откри в Индия на цена от 46 евро. Невероятно, само че след осем години, устройството към момента се употребява от индийските младежи, един от които е 18-годишна млада жена, която трагично умря в болница след детонация на Nokia 5233.

18-годишната млада жена Интелект Орам говорела по телефона със собствен родственик. По време на диалога обаче тя взема решение да включи апарата в контакта да се зарежда и в този миг се случва гърмежа.



Компанията HMD Global, която е притежател на марката Nokia, не носи никаква отговорност за произшествия, които могат да се случат с остарели към този момент устройства на Nokia. Следователно, надали ще се откри провинен за случилото се. Понастоящем, полицията организира следствие на обстановката и тялото на жертвата е било подложено на аутопсия.

Определено, случаят е извънредно противен и е разбираемо, че от устройство, пуснато преди 8 години може да се чака какво ли не. Не е известно, сменяна ли е батерията и в случай че да, то тогава какво е качеството й? Използвано ли е истинското зарядно устройство? Това са все въпроси, на които би следвало да се намерят отговори, само че въпреки всичко е добре да изчакаме проверяващите да си свършат работата по случая.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР